Het is zover! RONDLEIDINGEN OP AFSPRAAK zijn mogelijk in de secundaire afdeling van het Karmelieten. Directie en leerkrachten zorgen voor individuele rondleidingen zodat geïnteresseerde leerlingen en ouders zich een beeld kunnen vormen van onze school, de klassen en de schitterende omgeving.

Wanneer ?
De rondleidingen worden georganiseerd op verschillende avonden vanaf maandag 25 mei (telkens vanaf 20u) voor een beperkt aantal gezinnen.

Dit kan enkel mits het naleven van enkele veiligheidsvoorwaarden:

  • per gezin zijn maximum drie personen toegestaan
  • mondmaskers zijn verplicht voor iedereen
  • social distancing wordt nageleefd door iedereen

Hoe een afspraak reserveren ?

  • telefonisch tijdens de schooluren via 054/412412
  • een e-mail versturen naar infosec@sint-jozefsinstituut.be (zeker uw telefoonnummer vermelden zodat wij u kunnen contacteren

Op woensdag 15 januari namen 12 064 leerlingen uit 407 scholen deel aan de eerste ronde van de Junior Wiskunde Olympiade en 11 499 leerlingen uit 416 scholen aan de eerste ronde van de Vlaamse Wiskunde Olympiade.

In ’t Karmelieten werden er 18 leerlingen geselecteerd om deel te nemen aan de tweede ronde die plaatsvond op 4 maart aan de universiteit Gent: 11 leerlingen van het derde en vierde jaar uit de studierichting Wetenschappen en 7 leerlingen van het vijfde en zesde jaar uit de studierichting Wetenschappen – Wiskunde. Zij behoren hiermee tot de 10% best presterende leerlingen van de eerste ronde.

Read more

Ook in de basisschool van het Sint-Jozefsinstituut kan men voorlopig enkel telefonisch of via mail contact opnemen voor inschrijvingen
via 054/41 07 10 of dirbao@sint-jozefsinstituut.be

Boodschap van algemeen nut (voor ‘t Karmelieten) :

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat onze infodag voor nieuwe leerlingen niet kan doorgaan. Voorlopig zijn inschrijvingen ter plaatse ook niet toegestaan.
Daarom zetten wij volledig in op informatieverstrekking en inschrijvingen via digitale weg (www.sint-jozefsinstituut.be/secundair/).